Група компаній «Нова пошта» змінила назву

Відділення «Нової пошти», фото ілюстративне

Тепер група компаній «Нова пошта» називатиметься NOVA

Група компаній «Нова пошта» оголосила про зміну назви на NOVA. Про це пресслужба компанії повідомила у вівторок, 9 січня.

«Ми вже набагато більше, аніж пошта, саме тому прибираємо це слово у назві групи компаній і залишаємо широке, без барʼєрів — NOVA», — сказано в повідомленні, з якого випливає, що зміна торкнеться лише групи компаній, а не безпосередньо відділень «Нової пошти».

У компанії нагадали, що «Нова пошта» працює на ринку України з 2001 року. Усі ці роки група створювала нові компанії та продукти: наприклад, NovaPay, яка відкриває рахунки для клієнтів, Nova Digital, що пропонує IT-рішення, які дозволяють не хвилюватися за рідних або за захист бізнесу від кібератак, Nova Global, що доставляє з різних континентів, а сама «Нова пошта», окрім доставки, продає послуги збирання та зберігання товарів, фрахтових перевезень та працює в Європі. Додамо, що «Нова пошта» має в Україні вже 11400 відділень і 15500 поштоматів.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни «Нова пошта» вийшла на європейський ринок під брендом Nova Post. Під цим брендом компанія відкрила відділення у 11 країнах — Молдові, Польщі, Литві, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині, Естонії, Латвії, Угорщині та Італії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності