• Головна
  • Україна
  • Кабмін виділив майже пів мільярда гривень на програму єВідновлення для компенсацій за ремонти

Кабмін виділив майже пів мільярда гривень на програму єВідновлення для компенсацій за ремонти

Засідання уряду

Кабінет Міністрів виділив понад 428 мільйонів гривень для компенсації громадянам вартості проведених ремонтів за програмою єВідновлення. 

З державного Фонду ліквідації наслідків війни виділили понад 428 мільйонів гривень. Ці гроші підуть на продовження програми єВідновлення. Про це у вівторок, 21 травня, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

За цією програмою держава компенсує людям вартість ремонту їхніх осель, які були пошкоджені чи зруйновані через війну.За рік існування програми єВідновлення нею сkористалися понад 57 тисяч українців. Завдяки цьому 2800 родин змогли придбати собі нові оселі.

“Програмою єВідновлення за рік скористалися понад 57 тисяч українців, які отримали від держави більш ніж 11 млрд грн. З них 5,8 млрд грн — це кошти на ремонти і ще 5,6 млрд грн — на купівлю нерухомості через житловий сертифікат”, — зазначив Шмигаль.

Тепер на програму єВідновлення надійшло ще понад 428 мільйонів гривень. Ці гроші дозволять й надалі компенсувати українцям кошти, витрачені на відновлення житла після пошкоджень від війни.

Нагадаємо, у квітні уряд виділив ще понад 15 млрд грн на дрони для ЗСУ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності