• Головна
  • Україна
  • Президент Зеленський засудив напад на прем’єра Словаччини Роберта Фіцо

Президент Зеленський засудив напад на прем’єра Словаччини Роберта Фіцо

Напад на словацького прем’єра Фіцо: Президент Зеленський відреагував

Президент України побажав якнайшвидшого одужання прем’єр-міністру Робертові Фіцо та висловив свою підтримку народу Словаччини

Президент України Володимир Зеленський засудив напад на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо. Про це він написав у середу, 15 травня, у соцмережі Х.

Президент зазначив, що напад на Роберта Фіцо є жахливим і такий акт насильства щодо прем’єра він засуджує.

“Жахливий напад на Прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо. Рішуче засуджуємо цей акт насильства проти очільника уряду нашої сусідньої держави-партнера. Слід зробити все можливе, щоб насильство не стало нормою в жодній країні, у жодній формі та в жодній сфері. Щиро сподіваємося на швидке одужання Роберта Фіцо й висловлюємо свою підтримку народу Словаччини,” — написав Зеленський.

Напад на прем’єра Роберта Фіцо: що відомо

Нагадаємо, у середу, 15 травня, у столиці Словаччини невідомий чоловік з вогнепальної зброї стріляв у прем'єр-міністра країни Роберта Фіцо. Внаслідок нападу, Фіцо отримав поранення у живіт та груди і був госпіталізований. За даними низки ЗМІ, нападником на Фіцо є 71-річний письменник Юрай Цінтула, який працював у приватній охоронній фірмі. Однак правоохоронці поки не називають імені підозрюваного.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності