У гаражі на Житомирщині виявили арсенал з 25 кг вибухівки

На Житомирщині знайшли арсенал зброї

Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі

На Житомирщині в селищі Попільня правоохоронці виявили в гаражі арсенал зброї та вибухівки. Про це 24 квітня повідомив Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Це сталося під час пошуку доказів у слідстві щодо вбивства, скоєного у Житомирі 27 березня. Провівши сім обшуків у Попільні, поліцейські виявили цілий арсенал, який 41-річний житель Київщини зберігав у гаражному приміщенні та в будинку на Житомирщині. Правоохоронці вилучили протитанкову ракету, протипіхотні міни, підривачі, гранатомети, постріли, понад 25 кг вибухівки, понад 22 тисячі набоїв різного калібру, понад сотню гранат, прицільні пристрої до РПГ, підривний пристрій, набої до гладкоствольної зброї та частини бойового автомата.

Власника арсеналу поліцейські затримали і з’ясували, що його раніше вже карали за скоєння тяжкого злочину і незаконне поводження зі зброєю. Речові докази відправили на експертизу, правоохоронці тим часом встановлюють походження виявленого арсеналу.

Зловмиснику повідомили про підозру у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності