• Головна
  • Україна
  • Арсенал зброї та майже 6 мільйонів доларів готівкою: у Дніпрі затримали злочинну групу

Арсенал зброї та майже 6 мільйонів доларів готівкою: у Дніпрі затримали злочинну групу

Арсенал зброї та майже 6 мільйонів доларів готівкою: у Дніпрі затримали злочинну групу

Трьох мешканців Дніпра підозрюють у торгівлі зброєю та відмиванні грошей

У Дніпрі викрито злочинне угруповання, яке займалося торгівлею зброєю і боєприпасами та відмиванням грошей у великих розмірах. У ході дводенної операції поліцейські провели 16 обшуків та затримали трьох осіб. Про це 6 грудня повідомила Національна поліція України.

1 грудня, за результатами поліцейської спецоперації, в одному з гаражних кооперативів міста поліцейські управління КОРД заблоковували автомобіль «Toyota Highlander» та затримали фігурантів, причетних до вказаних злочинів. Спільниками виявились троє жителів Дніпра.

У ході обшуків за місцями мешкання, в гаражах та в автомобілях «бізнесменів» слідчі вилучили арсенал зброї, боєприпасів та вибухових речовин: 21 пістолет, 7 пістолетів-кулеметів, 14 рушниць, 5 гвинтівок, 10 автоматів Калашникова, близько 25 тисяч набоїв різного калібру та пакування, 36 протитанкових гранатометів, 76 гранат, димові шашки та інші речові докази. Крім цього, у зловмисників вилучено великі суми грошей: 5,7 мільйона доларів, майже 50 тисяч євро, понад 700 тисяч гривень, а також п’ять автомобілів преміум-класу”, — зазначили поліцейські.

У затриманні та обшуках брали участь близько 100 правоохоронців міста Дніпра та області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності