• Головна
  • Україна
  • Переодягнувшись у військових, грабіжники на Прикарпатті відібрали у підприємця понад 8 млн грн

Переодягнувшись у військових, грабіжники на Прикарпатті відібрали у підприємця понад 8 млн грн

грабіжники на Прикарпатті відібрали у підприємця понад 8 млн грн

Після вчинення злочину грабіжники спалили камуфляжний одяг. Автомобіль, на якому пересувались, втопили в Дністрі

Поліцейські Прикарпаття затримали двох з чотирьох чоловіків, які пограбували водія підприємця, відібравши у нього понад 8 млн грн. Про це 19 квітня повідомили у Національній поліції України.

Як відбулося пограбування

Чоловіки в камуфляжній формі зупинила автомобіль Opel Astra в одному з сіл Івано-Франківського району. Під приводом перевірки транспортного засобу, попросили водія вийти з машини. З багажного відділення зловмисники забрали сумки з грошима. Там було понад 8 мільйонів гривень. Після цього нападники зникли у невідомому напрямі.

Про пограбування повідомив 21-річний прикарпатець. Чоловік розповів, що перевозив гроші, які належали 61-річному підприємцю.

“Осіб, причетних до кримінального правопорушення, поліцейські встановили за лічені години. Йдеться про чотирьох мешканців Прикарпаття”, — повідомляють у поліції.

Спалили одяг та втопили автомобіль

Слідство встановило, після вчинення злочину грабіжники спалити камуфляжний одяг, а автомобіль, на якому пересувались, втопили в Дністрі. Після цього зловмисники переодягнулись в цивільний одяг та змінили транспортний засіб.

Згодом правоохоронці встановили місцеперебування двох чоловіків. 30-річного та 29-річного зловмисників затримали в автомобілі, коли вони рухались околицею Івано-Франківська. Двох інших ще шукають.

Двох грабіжників ще шукають

Затриманим уже повідомили про підозру у грабежі. Суд обрав їм запобіжний захід — тримання під вартою. Тепер їм загрожує до 13 років за ґратами. Поліція Прикарпаття встановлює місцеперебування ще двох фігурантів.

Нагадаємо, на Львівщині грабіжник увірвався у дім пенсіонера і побив його. 85-річний мешканець Борислава відчинив двері будинку, щоб випустити на вулицю кота. У цю мить у будинок несподівано увірвався незнайомець, побив власника будинку та забрав з дому усе цінне майно.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності