Двоє небайдужих львів’ян допомогли поліції затримати грабіжника

Двоє небайдужих львів’ян допомогли поліції затримати грабіжника
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Зловмисника раніше вже судили за грабіж

У Львові 37-річний грабіжник-рецидивіст напав на перехожого. Зловмисник вдарив потерпілого, вкрав у нього телефон та спробував втекти з місця злочину. Двоє небайдужих львів’ян, які стали свідками злочину, викликали правоохоронців та допомогли затримати злочинця, повідомила пресслужба поліції Львівської області у понеділок, 5 лютого.

За даними правоохоронців, у неділю, 4 лютого, близько 21:15 на вулиці Навроцького у Львові 37-річний житель Борислава напав на перехожого. Зловмисник вдарив львів'янина в обличчя та вирвав з його рук мобільний телефон. Після цього бандит спробував втекти з місця злочину, але йому завадили двоє львів’ян, які стали свідками нападу. Вони одразу зателефонували до поліції та допомогли правоохоронцям затримати злочинця.

Після затримання виявилося, що 37-річного зловмисника раніше судили за грабіж. За фактом злочину поліція відкрила кримінальне провадження. Наразі триває досудове розслідування. Попередньо рецидивісту з Борислава загрожує від семи до десяти років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності