• Головна
  • Україна
  • ГУР подарує ексклюзивний годинник від Буданова за найбільший донат

ГУР подарує ексклюзивний годинник від Буданова за найбільший донат

Ексклюзивний годинник від Буданова за донат на БПЛА

Тому, хто задонатить найбільше, подарують настінний годинник від Кирила Буданова з елементом знищеного воїнами-розвідниками російського танка

Головне управління розвідки подарує ексклюзивний годинник від начальника ГУР Кирила Буданова за найбільший донат на ударно-розвідувальні комплекси “Сич”. Про це повідомило у п’ятницю, 19 квітня, видання Укрінформ.

Благодійник отримає годинник Буданова за найбільший донат

Як йдеться в повідомленні, настінний годинник від начальника ГУР Буданова, отримає благодійник, який зробить найбільший внесок на збір на ударно-розвідувальні комплекси “Сич” для підрозділів ГУР МОУ. Збір організовує телемарафон “Єдині новини” і наразі вдалося зібрати 20 із необхідних 25 мільйонів гривень. Аби зібрати ще 5 мільйонів — вирішили розіграти ексклюзивний годинник.

“Нищівні “Сичі”, як ми їх називаємо, – чудова українська розробка. У розвідувальному режимі може долати відстань до 200 кілометрів, в ударному – до 50. Оператори ГУР вже знищили “Сичами” ворожої техніки на десятки мільйонів доларів. Безумовно, це треба продовжувати,” — зазначив представник ГУР Андрій Юсов.

Задонатити на ударно-розвідувальні дрони “Сич” можна за посиланням.

Нагадаємо, Львівщина скерувала ще 40 млн на закупівлю озброєння та техніки для ЗСУ. Окрім того, раніше На аукціоні в Миколаєві зібрали понад 3 млн грн для ЗСУ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності