• Головна
  • Україна
  • В Івано-Франківську затримали кримінального авторитета, який претендував на роль “смотрящого” області

В Івано-Франківську затримали кримінального авторитета, який претендував на роль “смотрящого” області

затримання кримінального авторитета

Бандиту загрожує до 15 років позбавлення волі

В Івано-Франківську поліцейські затримали кримінального авторитета, який налагодив наркотрафік до слідчого ізолятора. Крім того, чоловік мав намір отримати статус так званого “смотрящого” за регіоном. Про це 18 квітня повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України

“Чоловік, перебуваючи на волі та в Івано-Франківському СІЗО, поширював злочинний вплив, координував протиправну діяльність, у тому числі пов'язану з незаконним обігом наркотичних засобів, та брав участь у вирішенні конфліктних ситуацій. Окрім того, намагався встановити стосунки із “злодіями в законі” та надалі отримати статус “смотрящого” за Івано-Франківською областю”, — повідомляють у поліції.

Тероризував співкамерників у СІЗО

За час перебування у слідчому ізоляторі, куди його відправили за стрілянину з постраждалими, “кримінальний авторитет” систематично порушував правила утримання, ігнорував вимоги працівників та застосував фізичний вплив до співкамерників. Коли ж чоловіка випустили зі слідчого ізолятора під заставу, він не припинив протиправну діяльність.

Зараз його знову затримали та повідомили про підозру у встановленні або поширенні злочинного впливу, а також у незаконному збуті наркотичних засобів. Зловмиснику обрали запобіжний захід — 60 діб тримання під вартою. Цього разу без права внесення застави.Тепер “авторитету” загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові викрили кримінального авторитета, який організовував постачання і збут наркотиків на територію СІЗО.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності