• Головна
  • Україна
  • 23-річна сутенерка вербувала дівчат для проституції в Арабських Еміратах: перевозила і неповнолітніх

23-річна сутенерка вербувала дівчат для проституції в Арабських Еміратах: перевозила і неповнолітніх

На кордоні затримали сутенерку

Зловмисницю можуть ув’язнити на 15 років

На кордоні затримали 23-річну мешканку Волинської області, яка вербувала дівчат та переправляла їх до Європи та Арабських Еміратів задля сексуальної експлуатації. Про це 15 квітня повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України

Сутенерка вербувала навіть неповнолітніх дівчат

Впродовж двох років 23-річна жінка разом зі спільниками шукала молодих дівчат, які перебували в скрутному становищі, та пропонувала їм високооплачувану роботу за кордоном. Жінка мала намір перевезти дівчат за кордон, де вони були змушені надавати інтимні послуги, йдеться у повідомленні прикордонників.

Сутенерку затримали в пункті пропуску “Устилуг” під час перевезення через кордон дівчат. Серед них була й неповнолітня. Жінці оголосили підозру за торгівлю людьми. Її можуть ув’язнити на 15 років.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року у Львові поліція затримала організатора міжрегіональної групи та його співучасників, які вербували жінок для сексуальної експлуатації. Кримінальна мережа працювала у Києві, Харкові, Львові та деяких країнах Європи, у проституцію зловмисники втягнули 150 жінок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності