• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові поліція викрила міжрегіональну групу, яка вербувала жінок для проституції

У Львові поліція викрила міжрегіональну групу, яка вербувала жінок для проституції

Фото: Нацполіція

Кримінальна мережа працювала у Києві, Харкові, Львові та деяких країнах Європи

У Львові поліція затримала організатора міжрегіональної групи та його співучасників, які вербували жінок для сексуальної експлуатації. Кримінальна мережа працювала у Києві, Харкові, Львові та деяких країнах Європи, у проституцію зловмисники втягнули 150 жінок. Про це повідомили у Нацполіції в середу, 18 жовтня.

Правоохоронці встановили, що дохід зловмисників щомісяця складав близько пів мільйона гривень. Фігуранти у спеціально створених Тelegram-каналах розміщували анкети 150 жінок, втягнених в проституцію. Спільниця організатора була адміністраторкою каналів та підшукувала нових жінок.

За інформацією слідства, вартість сексуальних послуг повій коливалася від 400 до 3000 доларів. Під час обшуків у зловмисників знайшли гроші банківські картки, телефони та комп’ютерну техніку.

Організатору мережі повідомили про підозру за ч.2 ст. 303 Кримінального кодексу України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Він два місяці перебуватиме під вартою. Чоловіку загрожує до семи років ув’язнення.

Спільниці організатора готують підозру. Інших причетних осіб правоохоронці встановлюють.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності