• Головна
  • Україна
  • На Івано-Франківському підприємстві чоловіка завалило металевими конструкціями

На Івано-Франківському підприємстві чоловіка завалило металевими конструкціями

На Івано-Франківському підприємстві чоловіка завалило металевими конструкціями

Тіло постраждалого діставали з-під завалів рятувальники

Мешканця Івано-Франківщини завалило металевими конструкціями на підприємстві. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Очевидець викликав до підприємства рятувальників, які звільнили тіло загиблого повідомила пресслужба ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області у суботу, 13 квітня.

За даними рятувальників, нещасний випадок трапився на території підприємства у селищі Ямниця Івано-Франківського району. Там на потерпілого впали металеві перемички в’їзних воріт та притисли його до землі. Від травм, отриманих через падіння воріт, постраждалий помер на місці. Рятувальників про інцидент повідомив очевидець.

Прибувши до підприємства, працівники ДСНС звільнили тіло загиблого з-під важких металевих конструкцій. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини нещасного випадку.

Нагадаємо, на початку березня у Рудках на Львівщині загинув 17-річний юнак, який впав з вантажівки з дровами. Також на початку квітня у Соснівці, що біля Червонограда, 13-річний хлопчик впав у каналізаційний колектор, глибиною 5 м.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності