Росія завдала ракетного удару по Запоріжжю: є загиблі

Ракетний удар по Запоріжжю: 3 загиблих — LVIV.MEDIA

Внаслідок атаки на Запоріжжя кількість загиблих збільшилася до 4 людей. Ще 20 травмовані

Росія у п’ятницю, 5 квітня, завдала ракетного удару по Запоріжжю. Внаслідок атаки загинуло троє людей та ще 13 госпіталізовані. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров під час телемарафону.

Ракетний удар по Запоріжжю

Як йдеться в повідомленні, ворог завдав 5 ракетних ударів по Запоріжжю. “Здебільшого це цивільна інфраструктура. Частково пошкоджено щонайменше три багатоповерхівки, десять приватних будинків. Також постраждала промислова інфраструктура,” — зазначив Федоров.

Внаслідок атаки загинуло троє людей та ще 13 — госпіталізовано. У важкому стані перебувають чотири людини, серед них 55-річна жінка та 51-річний чоловік. Окрім того, 9-річний хлопчик та його 36-річна матір, юнаки 20 і 22 років — у стані середньої тяжкості. Медики надають їм необхідну допомогу.Як зазначив голова Запорізької ОВА, росіяни двічі вдарили ракетами в те ж місце.

Станом на 21:00 у Запорізькій ОВА повідомили про смерть 4 людей і понад 20 осіб травмовано внаслідок ракетного удару.

Внаслідок удару по Запоріжжю є загиблі

“Спочатку було два ракетних постріли і потім за буквально сорок хвилин в те саме місце також ракетні постріли. Як тільки почали працювати рятувальники, поліцейські та журналісти. На жаль, постраждало двоє журналістів”

Наразі перебоїв з електроенергією у Запоріжжі немає.

Нагадаємо, напередодні Росіяни пошкодили енергетичну інфраструктуру Харківщини та Дніпропетровщини. Окрім цього, у п’ятницю стало відомо, що на Бахмутському напрямку ЗСУ відбили 30 атак ворога.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності