• Головна
  • Україна
  • Вночі над Україною збили 9 з 12 «шахедів», є влучання на Полтавщині

Вночі над Україною збили 9 з 12 «шахедів», є влучання на Полтавщині

Фото: СтратКом

Уламки збитого дрона пошкодили елеватор на Дніпропетровщині

Російські воєнні злочинці влаштували чергову нічну атаку України дронами-камікадзе Shahed. Протиповітряна оборона збила 9 з 12 дронів, однак є влучання у Полтавській області.

Як повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, росіяни запускали дрони з мису Чауда в окупованому Криму. За його інформацією, 9 з 12 дронів підрозділи мобільних вогневих груп Сил оборони України знищили у межах Херсонської, Одеської, Дніпропетровської та Полтавської областей.

Голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін повідомив, що на території інфраструктурного об’єкта в Полтавському районі є кілька влучань. Подробиць чиновник не уточнив, але зауважив, що загиблих чи постраждалих немає.

У Силах оборони півдня України наголосили, що Під прицілом ворога знов була енергетична інфраструктура. Там додали, що на Дніпропетровщині уламки збитого безпілотника впали на території елеватора. Спалахнула пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували.

Критичних руйнувань та постраждалих не зафіксовано.

Також вибухи лунали в Одесі — працювала ППО. У момент атаки в деяких районах міста зникли світло та вода, повідомляли місцеві ЗМІ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності