• Головна
  • Україна
  • Олексія Данілова можуть призначити новим послом України в Молдові

Олексія Данілова можуть призначити новим послом України в Молдові

Олексія Данілова можуть призначити послом України у Молдові.

Раніше Зеленський заявляв, що екссекретар РНБО "продовжить роботу на дипломатичному напрямку"

Олексій Данілов може стати новим послом України в Молдові замість Марка Шевченка, якого 29 березня президент звільнив з цієї посади. Зараз кандидатуру Данілова розглядають в Офісі президента, повідомили Суспільному джерела в ОП.

Зеленський анонсував дипломатичне майбутнє звільненого Данілова

Напередодні, у середу, 26 березня, президент Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки та оборони, заявивши, що він "продовжить роботу на дипломатичному напрямку".

Пізніше Олексій Данілов прокоментував своє звільнення, подякував президенту і команді. “4 роки 5 місяців 24 дні роботи на посаді Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Роботи, якій віддавались до останку… Дякую долі, що дала мені можливість служити своїй країні і своєму народові в час миру і в час війни!” — написав Данілов.

Олексій Данілов був секретарем РНБО понад чотири роки — з жовтня 2019 року. З липня по жовтень 2019 року працював заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Данілов також був головою Луганської ОДА з лютого по листопад 2005 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності