Стало відомо, як додати в «Дію» дипломи, видані до 2000 року

Диплом у «Дії», фото Михайла Федорова

Наразі «Дія» показує лише ті дипломи, які видані після 2000 року

В Дії додали можливість для відображення документів про освіту. Однак користувачі зіткнулися з тим, що дипломи та сертифікати, видані до 2000 року, у додатку не показуються. Про те, чому в «Дії» відсутні дипломи, видані до 2000 року, розповіла представниця Міністерства цифрової трансформації Ірина Заболотна.

В ефірі національного телемарафону Заболотна пояснила, що у «Дії» показуються лише ті документи про освіту, які внесені в Єдину державну електронну базу з питань освіти (ЄДЕБО). За її словами, навчальні заклади почали вносити туди документи після 2000 року. У зв’язку з цим, вона порадила звернутися до свого навчального закладу, щоб виправити цю проблему.

«Щоб дипломи підтягнулися, інформація про документ має бути внесена навчальним закладом до Реєстру ЄДЕБО — це реєстр Міносвіти. Виші почали вносити документи після 2000-х років», — пояснила представниця Мінцифри, яку цитує «РБК-Україна».

Нагадаємо, дипломи й атестати в «Дії» з’явилися 22 березня. Документи доступні лише в користувачів найновішої версії застосунку.

Також нагадаємо, що в «Дії» школярі можуть зареєструватися на НМТ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності