• Головна
  • Україна
  • На Вінниччині є загиблі через влучання уламків «шахеда» в житловий будинок

На Вінниччині є загиблі через влучання уламків «шахеда» в житловий будинок

На Вінниччині є влучання в житловий будинок, фото «Суспільного»

Генштаб заявив про збиття всіх дронів, які вночі атакували Україну

Росіяни ввечері в четвер та вночі у п’ятницю атакували Україну дронами-камікадзе Shahed 136/131. Загалом агресори атакували Україну 27 «шахедами».

Дрони були спрямовані, зокрема, на Київ та Київську область, а також на Вінниччину та Хмельниччину. Пізно ввечері в четвер, 14 березня, голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов повідомив, що внаслідок повітряної ворожої атаки на Вінниччині госпіталізовано четверо людей, одна людина загинула. На місці події почали роботу всі екстрені служби.

Вранці у п’ятницю стало відомо про те, що одна з госпіталізованих жінок померла в лікарні. Про це розповів голова Вінницької ОВА Сергій Борзов. Таким чином, у лікарні перебувають троє поранених.

Вночі окупанти завдали удар безпілотником по цивільній інфраструктурі Вінниччини.2 людини врятовано та передано...

Posted by ДСНС України on Thursday, March 14, 2024

Згодом у поліції уточнили, що внаслідок ворожої атаки збитий дрон зманеврував у житловий будинок Вінницького району. 52-річний господар загинув на місці події. Його 53-річна дружина померла у лікарні. Їх 26-річного сина вдалось дістати з-під завалів. Наразі йому надається медична допомога.

Також у Тульчинському районі Вінницької області уламкки збитого дрона пошкодили легковий автомобіль, біля якого було двоє хлопців 16 та 17 років. Їх госпіталізували.

Водночас Генштаб зранку повідомив про те, що всі 27 дронів, які росіяни випустили по Україні у ніч на 15 березня, вдалося збити. Відомо про збиття двох дронів на Хмельниччині, також ППО працювала на Київщині. У повітряних силах додали, що дрони збивали в Кіровоградській, Миколаївській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Вінницькій та Київській областях. Лише над Києвом було збито 15 «шахедів».

Нагадаємо, вночі з 13 на 14 березня росіяни атакували «шахедами» радіотехнічні та телевізійні об’єкти на Сумщині та Харківщині. Унаслідок атаки в цих регіонах був відсутній український теле- та радіосигнал.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності