• Головна
  • Україна
  • Сирський заявив про початок ротації в деяких підрозділах ЗСУ

Сирський заявив про початок ротації в деяких підрозділах ЗСУ

Олександр Сирський заявив про початок ротації у ЗСУ, фото Олександра Сирського

Ротація стосується частин та підрозділів, які тривалий час виконують завдання на передовій

У Збройних силах України вдалося запустити процес ротації частин і підрозділів, які тривалий час перебувають на передовій, що позитивно вплине на морально-психологічний стан воїнів. Про це в четвер, 14 березня, заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

За його словами, позитивом є те, що попри доволі складну обстановку на всій лінії фронту, ЗСУ вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї.

«Це дозволить стабілізувати обстановку і позитивно вплине на морально-психологічний стан наших воїнів. У ході роботи прийняв всі необхідні рішення для підвищення бойових спроможностей наших бригад», — наголосив Сирський під час перебування на Запорізькому напрямку.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на ротацію пішла 110-та бригада, яка два роки брала участь в обороні Авдіївки. 11 березня речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Дмитро Лиховій заявляв, бригади, які тривалий час були на першій лінії, брали участь у найскладніших операціях, зараз мають змогу одна за одною виходити на відновлення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності