Нацгвардія почне розміщувати вакансії на сервісі robota.ua

Нацгвардія оголосила співпрацю з robota.ua

Нацгвардія та robota.ua підписали меморандум: НГУ зможе безплатно розміщувати свої вакансії

Національна гвардія України підписала меморандум про співпрацю з сервісом з розміщення вакансій robota.ua. Відповідно до нього НГУ зможе безплатно розміщувати вакансії на сервісі з пошуку роботи. Про це 14 березня повідомили на сайті Нацгвардії.

Співпраця Нацгвардії з сервісом robota.ua

Сервіс надає Нацгвардії можливість для безоплатного розміщення вакансій. Співпраця забезпечить прозорість та доступність інформації про вакансії Національної гвардії. Командувач НГУ генерал Олександр Півненко зазначив, що меморандум — це адаптація і спроба до нового підходу комплектування. На сайті майбутні рекрути зможуть переглянути доступні вакансії та деталі про них.

В НГУ вказали, що розміщені вакансії будуть не тільки на бойові посади. Нацгвардія потребує людей, які будуть захищати критичну інфраструктуру, посилено охороняти державний кордон, операторів БПЛА тощо. Також в Національній гвардії є вакансії для психологів та медичних працівників, водіїв, зв’язківців та інших спеціальностей з якими зможе ознайомитись доброволець в застосунку чи на сайті сервісу.

До слова, 13 березня Міноборони підписали аналогічний Меморандум про співпрацю з командою DeepState. Ця команда відома тим, що розробила мапу війни в Україні яка дозволяє наочно подивитися, як рухається лінія фронту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності