• Головна
  • Україна
  • Депутатка Харківської міськради ледь не задушила помічника нардепа від «Слуги народу»

Депутатка Харківської міськради ледь не задушила помічника нардепа від «Слуги народу»

Депутатка Харківської міськради Аліна Мустафаєва в автомобілі

Аліна Мустафаєва працює директоркою компанії, яку очолює помічник народного депутата Олександра Куницького Дмитро Ніконов

У Харкові сталася бійка між депутаткою Харківської міськради від «Слуги народу» Аліною Мустафаєвою та помічником народного депутата від «Слуги народу» Олександра Куницького Дмитром Ніконовим. Коли саме сталася бійка — невідомо, однак відповідне відео опублікували після появи журналістського розслідування про те, як завод, яким володіє Ніконов та очолює Мустафаєва, торгував з окупантами.

Бійка Мустафаєвої та Ніконова в Харкові: подробиці

Відео, на якому Аліна Мустафаєва душить Дмитра Ніконова, опублікували в четвер, 7 березня. На кадрах видно, що дія спочатку відбувається на парковці у машині Ніконова. Мустафаєва вимагала від нього, щоб він повернув їй телефон.

На відео також видно, що депутатка намагалася задушити Ніконова автомобільним ременем, а той, своєю чергою, кликав на допомогу. Очевидці події викликали на місце працівників поліції. Після того, як суперечка в автомобілі закінчилася, Ніконов вийшов з машини й буквально хитався з боку в бік.

Що могло стати причиною бійки між Мустафаєвою та Ніконовим у Харкові

У спільнотах, які поширили відео, зазначають, що між Дмитром та Аліною могли статися з’ясування сімейних стосунків. За даними деяких ЗМІ, вони мешкають разом. Крім того, вони обоє відігравали ключову роль у веденні бізнесу, що підтримував комерційні зв’язки з Росією. Ніконов є власником харківського холдингу, який постачав щонайменше з 2016 року зарядні станції у тимчасово окупований Крим. Мустафаєва є директоркою цього холдингу. Крім того, Дмитро Ніконов є помічником народного депутата від «Слуги народу» Олександра Куницького.

Бійка в Харкові: відео

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності