• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті під час виборів ромського барона сталася смертельна бійка (відео)

На Закарпатті під час виборів ромського барона сталася смертельна бійка (відео)

На Закарпатті під час виборів ромського барона сталася смертельна бійка (відео)

Під час масової бійки один чоловік вбив іншого лопатою

У понеділок, 27 листопада, у селі Підвиноградів Берегівського району сталася масова бійка, унаслідок якої загинув 34-річний чоловік.

Про масштабну бійку першим увечері 27 листопада повідомив закарпатський журналіст Віталій Глагола. Тоді подробиці були відсутні, однак журналіст опублікував відео інциденту.

Пізніше в понеділок про смерть чоловіка в масовій бійці у Підвиноградові повідомила закарпатська поліція. За інформацією правоохоронців, бійка сталася близько 15:00. Чоловікові, який вбив лопатою свого односельця — 34 роки, а вбитому чоловікові було 40 років.

«Попередньо відомо, що фігурант завдав чоловікові один удар металевим предметом по голові, що в подальшому призвело до його смерті», — зазначили в поліції. Чоловіка вже затримали. Йому інкримінують умисне тяжке тілесне ушкодження.

Правоохоронці повідомили, що встановили й інших учасників бійки. Наразі з ними проводять слідчі дії. Після проведення першочергових заходів у справі можлива додаткова правова кваліфікація. «На місці події продовжують працювати поліцейські, які, зокрема, забезпечили публічний порядок та не допустили розвитку конфлікту», — зазначається в повідомленні.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності