• Головна
  • Україна
  • В Івано-Франківську оголосили підозру юнакам, які нападали на перехожих

В Івано-Франківську оголосили підозру юнакам, які нападали на перехожих

В Івано-Франківську оголосили підозру юнакам, які нападали на перехожих

Невдовзі суд обере їм запобіжний захід

В Івано-Франківську оголосили підозру двом юнакам, які нападали на перехожих, повідомив 4 березня сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Зловмисники завдавали удари випадковим перехожим, зокрема й літнім людям, та застосовували балончик зі сльозогінним газом. Свої дії фіксували на мобільні телефони. Поліцейські розпочали кримінальне провадження і встановили підозрюваних. Двом молодикам слідчі уже оголосили підозру, ще двох зараз допитують слідчі.

Наразі досудовим розслідуванням встановлено, що 16-річний підліток навмисно вдарив у спину 80-річну мешканку Івано-Франківська. Пенсіонерка впала на землю, однак правопорушник продовжив її бити, а згодом розпилив в обличчя жінці сльозогінний газ. В іншому випадку він разом з 18-річним приятелем, студентом першого курсу одного з університетів, завдали тілесних ушкоджень 35–річному мешканцю Івано-Франківська. При цьому нападники застосували металевий предмет та балончик сльозогінної дії.

Правоохоронці встановлюють інших потерпілих. Зокрема уже встановили ще двох мешканців Івано-Франківська, яких побили на вулиці Сухомлинського. За цим фактом поліцейські також розпочали кримінальне провадження.

Обом зловмисникам слідчі оголосили підозру у хуліганстві. Суд невдовзі обере підозрюваним запобіжний захід.

Нагадаємо, вранці 3 березня в анонімному Telegram-каналі опублікували відео, де група людей зі спини безпричинно нападають на одиноких перехожих, валять їх на землю та б'ють. Канал, який поширив ці відео, повідомив, що нападники публікують їх в закритих каналах, хизуючись своїми діями.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності