На Волині у групи наркоторговців вилучили 8 кг психотропів

На Волині у групи наркоторговців вилучили 8 кг психотропів

Серед наркотогровців — є три жительки Львівщини

На Волині правоохоронці затримали сімох членів злочинної організації торгували психотропними речовинами. Троє з підозрюваних виявилися мешканками Львівської області. У злочинців вилучили вісім кілограмів наркотиків, повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора у п’ятницю, 1 березня.

За даними правоохоронців, троє мешканок Львівщини, двоє волинян, одесит та житель Дніпропетровщини створили Telegram-канал, через який продавали наркотики. Психотропні речовини збували на території Львівської та Волинської області через закладки. До продажу вони також залучали місцевих мешканців.

Правоохоронці зафіксували 75 випадків продажу наркотиків, до яких були причетні підозрювані. Усіх сімох співорганізаторів затримали. Під час обшуків у їхніх помешканнях працівники поліції знайшли та вилучили понад вісім кг амфетаміну та PVP. Також правоохоронці конфіскували мобільні телефони, банківські картки та позашляховик наркоторговців.

Злочинцям повідомили про підозру в незаконному зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах. Шістьох з них тримають під вартою, а сьомій призначили цілодобовий домашній арешт. Наркоторговцям загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності