«Укрпошта» розширила перелік регіонів для доставки ліків

«Укрпошта» розширює проєкт з продажу та доставки ліків, фото ілюстративне

Тепер проєкт охоплює всю Сумщину, а не лише прикордонні населені пункти, і ще п’ять областей

«Укрпошта» оголосила про розширення пілотного проєкту «Укрпошта.Аптека» на шість прифронтових областей: Запорізьку, Миколаївську, Харківську, Херсонську, Чернігівську та всю Сумську, повідомила в четвер, 29 лютого, пресслужба компанії.

Керівник «Укрпошти» Ігор смілянський розповів, що проєкт розширили завдяки старту на Донеччині та численним зверненням з інших прифронтових областей. Нагадаємо, що вперше проєкт запустили саме на Донеччині, а також у прикордонних населених пунктах Сумщини.

Проєкт має на меті забезпечити доступ до життєво важливих ліків для жителів населених пунктів, де аптеки відсутні або зруйновані через війну. Щоб придбати лікарські засоби, достатньо зателефонувати до контакт-центру та дотримуватися підказок у голосовому меню для зв’язку з оператором. Наразі є змога замовляти безрецептурні препарати, а також ті, що доступні за програмою «Доступні ліки».

Сформоване замовлення буде надіслано клієнту до найближчого відділення за послугою «Укрпошта Експрес». Доставлення безплатне. Щойно посилка буде готова до видачі, замовник отримає SMS-повідомлення. Щоб перевірити, чи правильно укомплектовано замовлення, можна оглянути посилку при врученні. Терміни доставки наразі становлять до трьох днів між обласними центрами (без урахування дня відправлення).

Нагадаємо, раніше національний поштовий оператор «Укрпошта» отримав ліцензії на роздрібну й електронну роздрібну торгівлю лікарськими засобами. Після цього, 21 лютого, компанія запустила пілотний проєкт «Укрпошта.Аптека» у Донецькій області та у прикордонних населених пунктах Сумщини. Компанія також запевнила, що проєкт працюватиме по всій території України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності