• Головна
  • Україна
  • Невідомі підірвали автомобіль Української добровольчої армії біля Одеси

Невідомі підірвали автомобіль Української добровольчої армії біля Одеси

Рятувальники гасять автомобіль, який вибухнув біля Одеси, фото поліції

Автомобіль вибухнув біля одного з військових об’єктів, постраждало подружжя

У селі Гвардійське біля Одеси вибухнув автомобіль з двома представниками Української добровольчої армії: Альбертом та Наталею Кручиніними. Поліція почала розслідувати інцидент як замах на вбивство.

Автомобіль вибухнув увечері в понеділок, 19 лютого. Як повідомили в поліції, унаслідок вибуху постраждали жінка з чоловіком. Їх шпиталізували до лікарні з численними травмами.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб. За це загрожує ув’язнення на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Як повідомила Українська добровольча армія, автомобіль її представників підірвали. На той момент у ньому перебували представники УДА Альберт та Наталя Кручиніни, за життя яких наразі борються лікарі. В УДА зазначили, що вибух стався біля одного з військових обʼєктів у передмісті Одеси.

«Командування УДА розцінює зазначений злочин як терористичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ. Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки», — наголосили в Українській добровольчій армії.

Крім того, УДА просить усіх можливих очевидців злочину, а також тих, кому відома будь-яка інформація про його замовників та виконавців, звʼязатись з її командуванням. «Гарантуємо анонімність та винагороду у розмірі 10 тисяч доларів США за інформацію, яка допоможе затримати або ліквідувати ДРГ», — додали в УДА.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності