• Головна
  • Україна
  • У Мелітополі партизани підірвали вантажний потяг окупантів

У Мелітополі партизани підірвали вантажний потяг окупантів

Фото ілюстративне, умовне

Поїзд вивозив з тимчасово окупованих територій руду, зерно та пошкоджену техніку

Уранці 15 грудня у тимчасово окупованому Мелітополі в Запорізькій області пролунав вибух. Рух Опору провів успішну диверсію й підірвав залізничний потяг, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо. Про це повідомив Центр національного спротиву у п’ятницю, 15 грудня.

Як ідеться в повідомленні, вибух на залізниці стався о восьмій ранку. У результаті контрольованого вибуху пошкодило залізницю та теплотяг з вагонами.

Відомо, що на зворотному шляху цей поїзд вивозив з тимчасово окупованих територій руду, зерно та пошкоджену техніку. Наразі окупанти оточили місце вибуху та обшукують прилеглу місцевість.

“Окупаційна адміністрація намагається приховати факт диверсії поки росіяни без успіху шукають партизан. Залучені співробітники ФСБ, зрадники з поліції, кінологи з собаками й навіть експерти кримінальної лабораторії”, — розповіли у Центрі національного спротиву.

Нагадаємо, уранці 13 жовтня рух опору ССО підірвав залізничну колію у тимчасово окупованому Мелітополі, що в Запорізькій області. В результаті вибуху також пошкодило потяг, що постачав росіянам боєприпаси та паливо на Запорізький напрямок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності