• Головна
  • Україна
  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві заступника мера Нікополя

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві заступника мера Нікополя

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві заступника мера Нікополя

33-річного підозрюваного помістили під варту

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві заступника міського голови Нікополя Віталія Журавльова. Ним виявився 33-річний мешканець Нікополя, що на Дніпропетровщині. Злочинець готував вбивство протягом чотирьох місяців. Про це, 12 лютого, повідомили на сторінці Нацполіції у Facebook. Затримали злочинця в орендованій квартирі поблизу місця вбивства.

Як встановили слідчі, коли автомобіль заступника мера рухався дорогою, підозрюваний дочекався, аби той під’їхав до нього близько і тоді здійснив понад 20 пострілів з автоматичної зброї, після цього кинув в автомобіль гранату. Використану зброю злочинець заховав у лісопосадці.

Правоохоронці вже знайшли автомат. За даними слідчих, злочинець планував вбивство Віталія Журавльова чотири місяці. Окрім того, планував вбивства й інших посадових осіб в Нікополі.

Поліцейські Дніпропетровщини затримали підозрюваного у вбивстві заступника міського голови Нікополя

Posted by Національна поліція України on Monday, February 12, 2024

Нагадаємо, в четвер, 8 лютого, був убитий 59-річний заступник мера Нікополя Віталій Журавльов. Інцидент стався біля його будинку. Чиновник загинув, його тіло знайшли обгорілим у салоні автомобіля, тоді правоохоронці повідомили, що одна з основних версій вбивства — конфлікт Журавльова з місцевим угрупуванням, який тягнеться з 2017 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності