• Головна
  • Україна
  • Затримали чоловіка, який украв банківську картку в одного із загиблих в авіакатастрофі в Броварах

Затримали чоловіка, який украв банківську картку в одного із загиблих в авіакатастрофі в Броварах

Затримали чоловіка, який украв банківську картку в одного із загиблих в авіакатастрофі в Броварах

Чоловік знімав гроші з рахунків загиблого та витрачав їх на онлайн-розваги. Суму завданих збитків ще встановлюють

На Київщині затримали чоловіка, який украв банківську картку одного із загиблих членів екіпажу в авіакатастрофі в Броварах, яка трапилася у січні 2023 року. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

У січні 2023 року після авіакатастрофи в Броварах, чоловік прийшов на місце падіння літака. Скориставшись загальною панікою, та ще тим, що на місці трагедії було багато людей, які надавали допомогу постраждалим, він викрав мобільний телефон та візитницю з банківською карткою одного із загиблих членів екіпажу.

Завдяки телефону загиблого викрадач отримав доступ до його рахунків. Гроші знімав у банкоматі, касах магазинів та витрачав на онлайн-розваги. Суму завданих збитків ще встановлюють.

Про списання коштів з поточного та кредитного рахунків стало відомо під час оформлення спадщини. Дружина загиблого звернулась із заявою до правоохоронців. Зараз до суду скерували клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, 18 січня внаслідок авіатрощі у Броварах загинуло вище керівництво МВС, зокрема, міністр Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності