• Головна
  • Україна
  • В Дніпрі студентка під виглядом військового ошукала жінку на 800 тис. грн

В Дніпрі студентка під виглядом військового ошукала жінку на 800 тис. грн

В Дніпрі студентка під виглядом військового ошукала жінку на 800 тис. грн

Гроші шахрайка просила нібито на лікування та реабілітацію

В Дніпрі студентка одного з вишів вдаючи з себе військовослужбовця ошукала жінку на 800 тис. грн. Шахрайка діяла через соцмережі, а гроші просила нібито на лікування та реабілітацію. Правоохоронці затримали зловмисницю, наразі її тримають під вартою, повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури у вівторок, 30 січня.

За даними правоохоронців, 20-річна студентка одного з Дніпровських вишів створила фальшиву сторінку у соцмережі та вдавала з себе військовослужбовця. З цієї сторінки шахрайка познайомилася та почала спілкуватися з потерпілою. “Під час спілкування дівчина повідомила, що терміново потребує грошей на нібито лікування та реабілітацію після отриманого поранення в зоні бойових дій”, — розповіли в прокуратурі. Бажаючи допомогти, потерпіла перерахувала на банківську картку студентки 800 тис. грн. Гроші шахрайка планувала використати у власних цілях.

Правоохоронці затримали 20-річну зловмисницю. Дівчині повідомили про підозру в шахрайстві й наразі її тримають під вартою. Під час обшуку в помешканні студентки поліція виявила мобільні телефони та іншу техніку, а також банківські картки, які вона використовувала для здійснення злочину. Шахрайці може загрожувати від п'яти до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності