• Головна
  • Україна
  • На подвірʼя депутата Закарпатської облради невідомий кинув гранату

На подвірʼя депутата Закарпатської облради невідомий кинув гранату

На подвірʼя депутата Закарпатської облради невідомий кинув гранату

Це вже другий за рік напад на депутата Георгія Горвата

Вранці вівторка, 23 січня, невідомий чоловік кинув бойову гранату на подвірʼя депутата Закарпатської обласної ради, повідомила поліція Закарпаття. Правоохоронці не розголошують про якого саме депутата йдеться, проте за інформацією тамтешніх Telegram-каналів, йдеться про депутата обласної ради від фракції "Батьківщина" Георгія Горвата.

23 січня близько 4-ої години ранку на головний пульт поліції охорони надійшов сигнал тривоги із одного з приватних будинків в Мукачеві. На місці правоохоронці зʼясували, що тривожну кнопку натиснув охоронець, який почув звук вибуху на подвірʼї. “На територію двору невідома особа закинула гранату. Внаслідок вибуху ніхто з людей не постраждав. Правоохоронці встановлюють виконавця злочину. Слідчі кваліфікують інцидент як умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху”, — йдеться у повідомленні поліції.

Додамо, Георгій Горват вже фігурував у схожому інциденті — у квітні 2023 року йому підпалили автомобіль. Позашляховик марки Mercedes належав дружині депутата, однак того дня автівкою користувався сам Горват. Виконавця підпалу автомобіля оперативно встановили, ним виявився 34-річний раніше судимий мукачівець.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності