• Головна
  • Україна
  • На Київщині 18-річний батько вбив двомісячну доньку, бо не зміг її заспокоїти

На Київщині 18-річний батько вбив двомісячну доньку, бо не зміг її заспокоїти

Чоловік завдав немовляті удару по голові, його затримали й арештували, фото поліції

Спочатку чоловік намагався заплутати правоохоронців та звинувачував у смерті дівчинки лікарів

У Київській області 18-річний чоловік вбив немовля. Дівчинка померла після того, як чоловік вдарив її по голові, бо не зміг заспокоїти, повідомила в понеділок, 15 січня, поліція Київщини.

Як сказано в повідомленні, випадок трапився в одному з сіл, назву якого поліція не вказує. Повідомлення про смерть дитини надійшло до правоохоронців від медиків. 18-річний батько немовляти намагався ввести слідство в оману: розповідав, що в смерті доньки нібито винні медпрацівники, які напередодні виписали дружину разом з дитиною з медичного закладу після лікування пневмонії у немовляти.

Однак поліція з’ясувала, що в день трагедії дружина вийшла в магазин, а чоловік залишився вдома з дитиною. Коли дівчинка почала плакати, батько вдарив її. Після проведення судово-медичного дослідження стало відомо, що дівчинка померла через завдану травму голови.

Як уточнили у прокуратурі, дівчинці було два місяці. 18-річному чоловікові повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Йому загрожує до десяти років ув’язнення. Суд вже взяв чоловіка під варту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності