• Головна
  • Україна
  • У Києві знайшли мертвими ексзаступницю генпрокурора та її доньку

У Києві знайшли мертвими ексзаступницю генпрокурора та її доньку

У Києві знайшли мертвими ексзаступницю генпрокурора та її доньку

Тіла Ольги Колінько та її доньки Ярослави виявили у їхніх квартирах без слідів насильницької смерті

10 січня у Києві правоохоронці знайшли мертвими ексзаступницю генпрокурора Ольгу Колінько та її доньку Ярославу. Тіла жінок без ознак насильницької смерті виявили у їхніх квартирах, які були по сусідству. Обидва помешкання були зачинені зсередини, повідомили журналісти "Інтерфакс-Україна" з посиланням на співрозмовників в Національній поліції.

Як повідомили журналістам ZN.UA правоохоронці, жінки проживали в сусідніх квартирах. 71-річна Ольга Колінько протягом багатьох років тяжко хворіла і не виходила на вулицю, а донька Ярослава її доглядала. 10 січня власники квартири на поверх нижче викликали працівників ЖЕКу та поліцію, через те, що напередодні по стояку почала текти вода, а власники не відчиняли. Коли комунальники зламали двері квартир, то виявили, що обидві жінки померли.

На обох тілах не було ознак насильницької смерті. Також у поліції розповіли, що жінки померли в різний час мати близько двох місяців тому, а дочка — приблизно три тижні тому. Їхні тіла передали на судово-медичну експертизу, щоб установити причини смерті. Подальші процесуальні рішення ухвалюватимуть вже після отримання висновків від експертів.

Довідково: Ольга Колінько була заступником генерального прокурора України двічі — вперше з 1993 по 2000 рік, а вдруге — з 2003 по 2005 роки. З 2001 по 2003 роки вона очолювала Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією за президента Леоніда Кучми. Також Ольга Колінько була одним із головних слідчих у справі колишнього прем’єр-міністра України Павла Лазаренка, якого засудили в США.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності