• Головна
  • Україна
  • На Одещині 14-річна дівчина зарізала і підпалила свою ровесницю

На Одещині 14-річна дівчина зарізала і підпалила свою ровесницю

Школярка облила свою мертву подругу олією та підпалила, фото поліції

Школярка виманила свою подругу на берег річки під приводом нібито сюрпризу, закрила їй очі та вбила

В Ізмаїлі Одеської області 14-річна школярка на березі річки зарізала свою подругу, яка навчалася з нею в одній школі, але в паралельному класі. Далі вона підпалила тіло своєї подруги, повідомила в понеділок, 8 січня, поліція Одещини.

За повідомленням поліції, тіло дівчини, яке горіло, виявив зранку 6 січня місцевий житель на березі Дунаю, куди він вийшов, щоб вигуляти собаку. Поліцейські, які приїхали на виклик, встановили, що вбитою виявилася 14-річна дівчина, на тілі якої були кілька ножових поранень.

До пошуків вбивці поліцейські залучили прикордонників та службового собаку. Правоохоронці переглянули записи з камер відеоспостереження у місті. На них зафіксували дівчат, які удвох пішли до водойми, а повернулася лише одна. Зрештою поліцейські встановили, що з потерпілою до річки ходила її знайома із паралельного класу. Увечері того ж дня її розшукали. За словами правоохоронців, школярка у вбивстві зізналася.

Підозрювана у вбивстві розповіла, що була ображена на подругу нібито через те, що та постійно її обкрадала, зокрема, начебто привласнила скарбничку з грошима. За це школярка вирішила помститися вбивством.

«Правопорушниця взяла простирадло, ніж, олію та сірники і покликала однокласницю на прогулянку до річки. Аби жертва не бачила, що буде робити зловмисниця, остання сказала про нібито підготовлений для неї сюрприз. Далі попросила потерпілу сісти на простирадло, одягнула їй на очі пов’язку і декілька разів вдарила ножем. Попередньо, від одного з таких тілесних ушкоджень дівчина й загинула. Тіло потерпілої правопорушниця облила олією, підпалила і втекла, кинувши у вогонь ніж», — сказано в повідомленні.

Поліцейські вилучили з місця події речові докази, які скерували на експертизу, а 14-річній дівчині оголосили про підозру в умисному вбивстві. 14-річній дівчині загрожує від 7 до 15 років в’язниці. Її доставили в ізолятор тимчасового тримання, поліція проситиме суд взяти школярку під варту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності