• Головна
  • Україна
  • В Україні запрацював чат-бот, де можна поскаржитися на зачинене укриття

В Україні запрацював чат-бот, де можна поскаржитися на зачинене укриття

В Україні запрацював чат-бот, де можна поскаржитися на зачинене укриття

Найбільше скарг наразі надходить з Києва

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості розробило чат-бот, де можна залишити скаргу, якщо зачинене укриття або немає допуску до нього. Про це 7 січня повідомив заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко.

За словами Ткаченка, під час останніх масових обстрілів в мережі почали зʼявлятися скарги з різних міст України про недопуск до укриття та зачинені двері. Міністерство опрацювало ці повідомлення та вирішили оптимізувати та спростити цей процес.

Все просто — ви заповнюєте бот і протягом 1 хвилини мені в телеграм приходить сповіщення, яке ми одразу беремо в роботу і відпрацьовуємо. Що важливо: всі скарги буду дивитись особисто. Також, одразу це все буде перенаправлятись прямо до відповідальних на місцях”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомив Ткаченко, станом на зараз бот встановило понад 2 тисячі людей, і вже звечора 7 січня почали надходити скарги. Найбільше звернень отримали з Києва.

Під час ракетної загрози ми отримали близько 100 звернень на зачинені або відсутні укриття. Вони продовжують надходити і зараз”, — зазначив вранці 8 січня Ткаченко.

У міністерстві просять залишати свій контактний номер телефону для зворотного звʼязку та додавати фотофіксацію порушень.

Залишити скаргу можна за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності