• Головна
  • Україна
  • Внаслідок ранкової атаки на Україну загинули люди у декількох областях

Внаслідок ранкової атаки на Україну загинули люди у декількох областях

Внаслідок ранкової атаки на Україну загинули люди у декількох областях

Повідомили про двох загиблих у Хмельницькій області, одну загиблу жінку у Харківській області та одну у Дніпропетровській

Під час ранкової атаки росіян на Хмельниччині загинуло двоє людей. Про це 8 січня повідомили у Хмельницькій ОВА.

Там також повідомили, що під час повітряної тривоги в межах Хмельницької області сили ППО збили 2 ракети. Росіяни ударили зокрема по об’єктах інфраструктури області. Також виникла пожежа, яку локалізовують підрозділи ДСНС.

На Хмельниччині пролунали щонайменше шість вибухів. На місцях ударів та падінь уламків працюють надзвичайні служби, йдеться у повідомленні заступника Керівника Офісу Президента України Олексія Кулеби.

Повітряну тривогу в області оголосили о 6:20. У Хмельницькій міській раді повідомили, що під час повітряної тривоги у місті та області лунали вибухи, працювало ППО. А на місцях ударів та падіння уламків працюють оперативні та рятувальні служби. У місті частково перекрили одну з вулиць.

Також є загибла у Харківській області. Померла 62-річна жінка, яку деблокували з-під завалів будинку у Змієві. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов. Після удару з-під завалів деблокували 63-річного чоловіка та 62-річну жінку. Ще одному 88-річному чоловіку надали першу медичну допомогу.

Близько 07:00 окупанти завдали по Харкову щонайменше 4 ракетних удари. Пошкоджено підприємство, навчальний заклад. Травмовано 53-річну жінку, її госпіталізували. Також близько 07:00 ворог обстріляв м. Зміїв Чугуївського району. Пошкоджено приватний будинок.

Також одна жінка загинула у Дніпропетровській області. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Він написав про масований ракетний удар по Кривому Рогу та Криворізькому району.

Торговий центр, багатоповерхівки та приватні будинки – ворог бив по цивільних об’єктах”, - йдеться у повідомленні. У місті Новомосковськ також триває ліквідація наслідків. Там 24 постраждалих. П’ятеро з них - діти. Пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки, пише Сергій Лисак.

Нагадаємо, на Львівщині була загроза ракетного удару. Повітряні сили попередили про пуски ракет з російських стратегічних бомбардувальників Ту-95МС і винищувачів МіГ-31К. О 7:09 начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що ракети вже на Львівщині. “Небезпека дуже висока. Перебувайте в укритті або за правилом “двох стін””. Пізніше стало відомо, що частина ракет зі Львівщини змінила курс на Хмельниччину. О 8:25 начальник Львівської ОВА поінформував, що небезпека минула, а у Львівській області спокійно.

Станом на 20:18 відомо, що внаслідок ранкової атаки РФ постраждали 45 людей, загинули чотири людини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності