• Головна
  • Україна
  • Окупанти завдали масованого удару по Україні: є постраждалі

Окупанти завдали масованого удару по Україні: є постраждалі

Окупанти завдали масованого удару по Україні: є постраждалі

Серед постраждалих п’ятеро дітей

У понеділок, 7 січня, в Україні почала ширитися повітряна тривога, Повітряні сили підтвердили пуски ракет. В областях пролунали вибухи.

Загроза пусків крилатих ракет з літаків Ту-95МС. Всього у повітрі знаходиться 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС." — написали о 6:10 Повітряні Сили.

За їхніми даними, частина ракет летіла в напрямку Дніпра, Харкова і Запоріжжя, ще частина – в західному напрямку, зокрема і на Львівщину.

Львівщина

О 7:09 начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що ракети вже на Львівщині. На щастя, небезпека минула. О 8:25 очільник області поінформував, що “У Львівській області спокійно”.

Хмельниччина

Вранці 8 січня у Хмельницькій області пролунало 6 вибухів.

"Сьогодні Хмельниччина прокинулася від ударів рашистів. Внаслідок атаки в області пролунало щонайменше 6 вибухів. На місцях ударів працюють оперативні та рятувальні служби", — повідомили у Хмельницькій ОВА.

Запоріжжя

О 07:00 Запоріжжя прокинулося від ракетного удару рашистів. Внаслідок комбінованої атаки крилатих та балістичних ракет з різних напрямків у обласному центрі пролунало загалом п’ять вибухів”, – зазначив очільник Запорізької області Юрій Малашко.

За його словами, відомо про влучання ракет у житлові райони – на відкриті території та поруч із будинками.

Внаслідок ракетної атаки станом на 08:00 відомо про двох постраждалих - чоловіка та жінку”, — повідомив Малашко.

Згодом він уточнив що кількість постраждалих зросла до чотирьох осіб.

Дніпропетровщина

Під час атаки РФ у Дніпропетровській області ворог поцілив по Новомосковську. Вибухом перевернуло маршрутку, вже відомо про десятки поранених.

У Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, 8 пасажирів самостійно вибрались з салону. Загалом до медиків звернулись 20 людей, з яких 4 дітей. Пошкоджені житлові будинки.

"У місті, попередньо, 24 постраждалих. З них п'ятеро – діти. Хлопчики 4 і 8 років. Та дівчата 11, 16 та 17 років. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості", - розповів голова ОВА Сергій Лисак.

У Криворізькому районі зруйновано приватний будинок, одна людина загинула. Знищено приватний будинок і в Кривому Розі – троє людей можуть перебувати під завалами. Також руйнувань зазнав торговельно-розважальний центр.

Харківщина

За попередніми даними, окупанти завдали по Харкову щонайменше 4 удари. Пошкоджено підприємство та навчальний заклад, одна людина постраждала.

Також окупанти атакували місто Зміїв, зруйновано приватний будинок. Рятувальники визволили з-під завалів двох людей, ще одна особа може бути заблокована. Рятувальна операція триває”, — повідомив глава МВС України Ігор Клименко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності