• Головна
  • Україна
  • У ДПСУ спростували інформацію про закриття кордону для чоловіків, які є інвалідами третьої групи

У ДПСУ спростували інформацію про закриття кордону для чоловіків, які є інвалідами третьої групи

У ДПСУ спростували інформацію про закриття кордону для чоловіків, які є інвалідами третьої групи

Прикордонники зазначили, що правила перетину кордону для інвалідів третьої групи не змінювалися

Нещодавно у соцмережах поширювали інформацію про нібито закриття кордону для чоловіків із третьою групою інвалідності. У суботу, 30 грудня, речник ДПСУ спростував цю інформацію у коментарі для “Української правди”.

У ДПСУ заявили, що правила перетину кордону для інвалідів третьої групи не змінювалися.

"Змін у Правилах перетину кордону немає, але з боку Державної прикордонної служби України завжди залишатиметься ретельна перевірка умов виїзду та чітке дотримання законодавства. Тільки з початку року на кордоні було відмовлено у виїзді майже 50 тисячам громадянам України, які не підпадали під умови пропуску, а також викрито 3 тисячі підроблених документів", — сказав речник ДПСУ Андрій Демченко.

Нагадаємо, у суботу, 30 грудня, у Шегинях на кордоні з Польщею на годину перекривали рух. У Патрульній поліції не назвали причину перекриття. Також журналістам LVIV.MEDIA не вдалося отримати коментар від речниці Львівського прикордонного загону. Раніше у соцмережах писали, що на пункті пропуску “Шегині-Медика” чоловікам із третьою групою інвалідності нібито не дозволяли перетинати кордон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності