На Львівщині затримали жінку з інвалідністю, яка допомагала ухилянту перетнути кордон

На Львівщині затримали жінку з інвалідністю, яка допомагала ухилянту перетнути кордон

44-річна мешканка Полтавщини уклала з військовозобов’язаним фіктивний шлюб

На Львівщині правоохоронці затримали подружжя з Полтавської області, яке намагалося виїхати до Польщі. Під час перевірки виявилося, що молодята уклали фіктивний шлюб, щоб 33-річний чоловік зміг безперешкодно перетнути кордон. Про затримання пари повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України у четвер, 28 грудня.

За даними правоохоронців, 44-річна мешканка Полтавської області та її 33-річний чоловік намагалися виїхати з України до Польщі. Вони прибули у пункт пропуску “Грушів“ та для перетину пред’явили свідоцтво про шлюб, а також посвідчення про інвалідність III групи жінки. Оперативники Управління міграційної поліції з мешканкою Полтавщини додаткову бесіду. Під час неї жінка зізналася, що шлюб уклали лише для того, щоб військовозобов’язаний чоловік міг безперешкодно виїхати з країни.

44-річній жінці повідомили про підозру в незаконному переправленні людини через державний кордон. За це їй може загрожувати від трьох до п'яти років ув’язнення. Наразі триває досудове розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності