“Бабуся-лижниця” виявилася 30-річним львівським ухилянтом

“Бабуся-лижниця” виявилася 30-річним львівським ухилянтом

Порушник оприлюднив відео, патрульні його розшукали і винесли постанову за порушення, ще й передали інформацію у військкомат

У Львові 30-річний чоловік переодягнувшись у жіночий одяг їздив на лижах вулицею Шевченка. На відео, яке потрапило в соцмережі, зафіксовано як автомобіль BMW, тягне за собою нібито “бабусю на лижах”, яка тримається за прив’язану до бампера мотузку. Патрульні розшукали лижника-порушника ПДР, і як виявилося, той перебуває у розшуку через ухилення від мобілізації, повідомила патрульна поліція Львівщини. Йдеться про блогера з ніком “lusuy.channel”, який має 202 тисячі підписників у Instagram.

Ввечері середи, 6 грудня, у соціальних мережах розповсюдили відео, на якому нібито бабуся у хустині їздить на лижах засніженою вулицею Шевченка, причепившись за бампер позашляховика BMW.

Патрульні відреагували на порушення правил дорожнього руху та відшукали порушника. Автомобіль виявили на тій же ж вулиці Шевченка. І, як виявилося, бабуся у хустині — це переодягнений 30-річний чоловік, який ба більше, перебуває у розшуку через порушення призовниками правил військового обліку та за порушення законодавства про мобілізацію.

На 30-річного львів’янина інспектори винесли постанову за порушення правил дорожнього руху пішоходом, а також передали інформацію про цього ухилянта у військкомат.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності