• Головна
  • Новини Львова
  • Соцмережі допомогли поліції Львова виявити порушника ПДР: його знайшли та оштрафували двічі (відео)

Соцмережі допомогли поліції Львова виявити порушника ПДР: його знайшли та оштрафували двічі (відео)

Соцмережі допомогли поліції Львова виявити порушника ПДР: його знайшли та оштрафували двічі (відео)

Чоловіка знайшли вже за декілька годин

Поліція Львова винесла дві постанови порушнику ПДР.

Про це пишуть на сторінці патрульної поліції Львівської області.

Під час моніторингу соцмереж поліцейські побачили відео, на якому водій автомобіля Toyota Land Cruiser 14 серпня, близько 17:00 вирішив не стояти з іншими у вечірній тягнучці, і об’їхав її по тротуару. Це трапилося на вулиці Стрийській.

Патрульні 3-го батальйону отримали орієнтування і вже за кілька годин виявили цей транспортний засіб. Коли авто знайшли, то помітили, що його водій зупинився на місці для людей з інвалідністю не маючи для цього підстав.

Думав — найхитріший🤦🏽 Отримав "чесно" заслужені штрафиВчора під час моніторингу соцмереж ми виявили відео на якому водій автомобіля Toyota Land Cruiser 14 серпня, близько 17-ї години, вирішив бути "наймудрішим" і не стояти з іншими у вечірній тягнучці. Він поїхав по тротуару...Патрульні 3-го батальйону отримали орієнтування і вже за кілька годин виявили згаданий транспортний засіб. 42-річний львів'янин здійснив зупинку на місці для людей з інвалідністю не маючи для цього підстав.Порушнику показали відео порушення. Винесли на нього дві постанови: за ч.6 ст. 122 (Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю) та ч.1 ст. 122 (Порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами) КУпАП.Поважайте одне одного! Дотримуйтесь ПДР!

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Wednesday, August 16, 2023

42-річнному львів’янину показали відео порушення. А також винесли на нього дві постанови: за зупинку чи стоянку на місцях для людей з інвалідністю та за рух автівкою тротуаром.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності