Зупинений за порушення ПДР пішохід, виявився розшукуваним поліцією злочинцем

Зупинений за порушення ПДР пішохід, виявився розшукуваним поліцією злочинцем

48-річному чоловікові окрім тюремного ув’язнення, загрожує штраф за порушення правил дорожнього руху

У Львові патрульні зупинили 48-річного чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці. Під час встановлення особи інспектори встановили, що порушника розшукує поліція за вчинену ним крадіжку. Про це пресслужба патрульної поліції Львівської області повідомила у вівторок, 24 жовтня.

За даними правоохоронців, 48-річний чоловік переходив дорогу на вулиці Генерала Тарнавського у невстановленому місці. Там його помітив екіпаж патрульної поліції та зупинив за порушення правил дорожнього руху. 

«Під час встановлення особи, він намагався вести в оману патрульних, назвавши не свої дані. Як з‘ясувалося, на це були причини, адже, встановивши інформацію про нього, інспектори дізналися, що 48-річний чоловік у розшуку», — розповіли правоохоронці.

Злочинець був в розшуку за крадіжку, вчинену у великих розмірах чи в умовах воєнного стану. 48-річного чоловіка одразу ж затримали, ще й винесли на нього постанову за порушення правил дорожнього руху. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі та штраф за порушення ПДР.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності