• Головна
  • Україна
  • Чоловік з перцевим балончиком напав на прикордонників у Чернівецькій області

Чоловік з перцевим балончиком напав на прикордонників у Чернівецькій області

Порушника виявили за допомогою дрона, він виявився агресивним, фото Держприкордонслужби

25-річний чоловік хотів нелегально потрапити до Румунії

У Чернівецькій області біля кордону з Румунією чоловік, який хотів нелегально перетнути кордон, напав на прикордонний наряд. Унаслідок нападу постраждав прикордонник, його госпіталізували.

Як повідомило в четвер, 28 грудня, Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, минулої ночі прикордонний наряд відділу «Мамалига» Чернівецького загону за допомогою дрона виявив чоловіка, який рухався до українсько-румунського кордону. У вказаний оператором дрона район одразу виїхала група реагування. Як наголошується в повідомленні, під час затримання чоловік чинив опір та застосував проти наряду балончик з перцевим газом.

«Прикордонника, який отримав хімічний опік очей було доставлено до обласної клінічної лікарні міста Чернівці, зараз він перебуває на лікуванні, стан здоров’я задовільний», — зазначили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Порушника, місцевого мешканця 1998 року народження, затримано в адміністративному порядку з метою з’ясування обставин правопорушення. За опір та насильство щодо працівника правоохоронного органу до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень за статтями 342 і 345 Кримінального кодексу України — тобто опір правоохоронцям та застосування щодо них насильства.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності