• Головна
  • Україна
  • У Повітряних силах спростували інформацію про нібито поставлений Україні літак F-16

У Повітряних силах спростували інформацію про нібито поставлений Україні літак F-16

У Повітряних силах спростували інформацію про нібито поставлений Україні літак F-16

Раніше видання Newsweek опублікувало матеріал про те, що Україна, ймовірно, вже отримала перший винищувач

Речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат у середу, 27 грудня, спростував інформацію про те, що Україна вже отримала літаки F-16. Раніше про це з посиланням на власні джерела повідомило американське видання Newsweek.

Журналісти Newsweek 27 грудня опублікували матеріал про те, що до України вже могла надійти перша партія західних винищувачів: “Джерело в США повідомило Newsweek у середу, що, ймовірно, Україна отримала перший із обіцяних F-16”. Однак цю інформацію заперечив речник Повітряних Сил ЗСУ.

Юрій Ігнат зауважив, що раніше він вже спростовував російські заяви про нібито знищення F-16, а також про недоцільність перебування цих винищувачів в Україні на цьому етапі. 

Американське видання Newsweek опублікувало матеріал "ніочьом" із неймовірними припущеннями про перебування F-16 в Україні… Це неабиякий шанс для хайпу наших Telegram-каналів та різних медіа, яким плювати на власну репутацію”, — наголосив речник. 

Нагадаємо, нещодавно Юрій Ігнат заявив, що винищувачі F-16 поки не доставлятимуть до України, адже для них не готовий захист та інша інфраструктура.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності