• Головна
  • Україна
  • На окупованій території Херсонщини росіяни відкрили штаб для майбутніх президентських виборів

На окупованій території Херсонщини росіяни відкрили штаб для майбутніх президентських виборів

На окупованій території Херсонщини росіяни відкрили штаб для майбутніх президентських виборів

Наразі “волонтери” з РФ збирають підписи за висування Володимира Путіна у президенти

На тимчасово окупованій території Херсонщини відкрили штаб для майбутніх президентських виборів РФ. Про це повідомив Центр національного спротиву у неділю, 24 грудня.

“В рамках підготовки до імітації волевиявлення на лівому березі Херсонщини ворог створив “виборчий штаб Володимира Путіна”, який має керувати діями “волонтерів” з РФ. Останніх звозять до регіону для фальсифікацій та масовки. Зараз “волонтери” збирають підписи за висування міжнародного злочинця у президенти. Підписи збирають в оточенні озброєних окупантів, у тому числі серед військовослужбовців ЗС РФ”, — розповіли в центрі нацопору.

У ЦНС зазначили, що імітація виборів має на меті пропагандистську ціль — “продемонструвати підтримку путінського нацизму з боку пересічного росіянина”. Водночас в центрі нацопору наголосили, що підготовка до виборів на тимчасово окупованих територіях має довести легальність окупації, завдяки явці місцевих мешканців. Однак через те, що українці не з’являються на виборах окупаційної влади, росіяни вчергове розтягнули виборчий процес на три дні та дозволили голосувати за місцем проживання.

Нагадаємо, нещодавно російська армія облаштувала артилерійський полігон на території заказника Карадай, що на тимчасово окупованій частині Херсонщини. Територія заказника є важливою для збереження приморської рослинності та пустельних степів, а особливо колоній багатьох видів птахів, зокрема лебедів, чапель, чайок та диких гусей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності