• Головна
  • Україна
  • У Kyivstar повідомили про відновлення голосового сервісу і мобільного інтернету

У Kyivstar повідомили про відновлення голосового сервісу і мобільного інтернету

У Kyivstar повідомили про відновлення голосового сервісу і мобільного інтернету

Мобільний оператор також пообіцяв усунути усі перешкоди для користування зв’язком

У Kyivstar повідомили про відновлення голосового сервісу і мобільного інтернету. Про це йдеться в інформації, розміщеній 14 грудня на офіційній сторінці компанії в соцмережах.

Друзі, маємо новини! Голосовий сервіс підключений. Проте його доступність і якість залежить від багатьох факторів. Зараз ми працюємо, щоб всі мали зв’язок. І це потребує деякого часу. Мережа «Домашнього Інтернету» відновлена на 93%”, — йдеться в повідомленні.

У компанії також порадили абонентам у випадку, якщо їхня SIM-картка не реєструється в мережі, перезавантажити телефон, а потім увімкнути та вимкнути ”авіарежим”. У повідомленні також йдеться про те, що в деяких населених пунктах все ще виникають короткочасні складнощі зі зв'язком, але спеціалісти Kyivstar їх усувають.

Перепрошуємо за незручності та працюємо далі. Відновлення після масштабної хакерської атаки – це складний процес. Але ми продовжуємо співпрацю з СБУ та іншими органами державної влади для з'ясування всіх деталей”, — поінформували в компанії. Мобільний оператор також пообіцяв надати компенсацію усім своїм абонентам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності