• Головна
  • Новини Львова
  • Через збій в роботі мобільного оператора Kyivstar вуличне освітлення у Львові вимикають вручну

Через збій в роботі мобільного оператора Kyivstar вуличне освітлення у Львові вимикають вручну

Фото: Львівська міськрада

Через несправність оператора мобільного зв’язку Київстар час вуличного освітлення та аварійних робіт може бути збільшений

Через масштабний збій у роботі мобільного оператора Kyivstar, у Львові не вдалося вимкнути вуличне освітлення. Відтак, лінії електропередач вимикатимуть вручну. Про це повідомила Львівська міська рада з посиланням на ЛКП «Львівсвітло» у вівторок, 12 грудня.

«Сьогодні маємо нестандартну ситуацію. Через несправність оператора мобільного зв’язку Київстар всі відключення ліній електропередач доводиться проводити в ручному режимі. Відтак час вуличного освітлення та аварійних робіт може бути збільшений. Просимо вибачити за незручності», — пояснили у ЛКП «Львівсвітло».

Нагадаємо, уранці вівторка, 12 грудня, у роботі мобільного оператора Kyivstar стався масштабний збій — зник зв’язок та інтернет. Під час спроби зробити дзвінок абоненти чують у відповідь — «мобільна мережа недоступна», а на екрані телефона з’являється напис «очікування мережі». Керівництво компанії заявило, що в мережі Kyivstar стався технічний збій і що спеціалісти компанії працюють над його усуненням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності