В Україні запустили сайт з пошуку роботи у сфері відбудови

Відбудова будинків на вулиці Стрийській у Львові, які росіяни зруйнували ракетами, вересень 2023, фото Любомира Зубача/Facebook

На сайті вже розміщено понад тисячу вакансій

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури разом з Держагентством відновлення, «Укрпоштою», «Укрзалізницею» та порталом robota.ua запустили проєкт «Робота та відновлення». На сайті можна знайти роботу в транспортній галузі чи зв’язку, будівництва та у сфері відбудови загалом, повідомило в понеділок, 4 грудня, Міністерство розвитку громад і територій.

Як йдеться в повідомленні, у межах проєкту створено сайт, який відображає перелік пропозицій від роботодавців, залучених у відновлення регіонів, територій та інфраструктури. Пропозиції також містять можливості для безоплатного навчання, перекваліфікації та проживання.

Наразі на сайті представлено більш як тисячу актуальних вакансій. Також там є рекомендації щодо пошуку роботи й відповіді на найчастіші запитання щодо працевлаштування.

За словами віцепремʼєра з відновлення, міністра інфраструктури Олександра Кубракова, цей проєкт має допомогти забезпечити роботою українців, зокрема переселенців, та підсилити кадровий потенціал підприємств інфраструктури та сфери відновлення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності