• Головна
  • Україна
  • Групу в’язнів у колонії на Волині викрили на онлайн-шахрайстві

Групу в’язнів у колонії на Волині викрили на онлайн-шахрайстві

Фото поліції Волинської області

Жертвами шахраїв стали десятки людей. За тиждень на їхні картки надходило до 100 тис. грн

У Маневицькій виправній колонії на Волині відбулися обшуки, трьох в'язнів підозрюють у онлайн-шахрайстві і виманюванні грошей. Про це в понеділок, 27 листопада, повідомила поліція Волині.

За інформацією правоохоронців, троє ув'язнених створювали фейкові облікові записи на одній з інтернет-платформ і продавали неіснуючі товари. Організатором групи поліцейські вважають 31-річного жителя Луцька, який відбуває покарання за умисне тяжке тілесне ушкодження. Його спільниками були 30-річний уродженець Камінь-Каширського району та 30-річний лучанин. Обоє потрапили до колонії за крадіжки, шахрайства та незаконне заволодіння транспортними засобами.

Як наголосили правоохоронці, жертвами шахрайської схеми ув'язнених стали десятки людей. За тиждень їм на різні картки надходило орієнтовно 100 тисяч гривень.

Під час обшуків у засуджених вилучили мобільні телефони, сім-картки, блокноти з чорновими записами та інші докази у справі.

Усім трьом в'язням уже оголосили підозру в шахрайстві, вчиненому організованою групою в особливо великих розмірах. Через це термін їх перебування у колонії збільшиться: їм додатково загрожує ув'язнення від 5 до 12 років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності