Нардепа Лабазюка викрили на спробі підкупу топпосадовців

Нардепа Лабазюка викрили на спробі підкупу топпосадовців

Чинний нардеп підозрюється у спробі підкупу топпосадовців у сфері відновлення

НАБУ та САП викрили народного депутата, який є власником великого будівельного і аграрного бізнесу, викрили на пропозиції хабара. Він намагався підкупити посадовців у сфері відновлення. Про це 21 листопада повідомили пресслужби відомств.

Як повідомили “Громадському” джерела у правоохоронних органах, підозру оголосили народному депутатові від  партії “За майбутнє” Сергію Лабазюку. 

“У серпні 2023 року він звернувся до топпосадовця Міністерства відновлення з проханням надати його компанії підряди з відбудови інфраструктурних об’єктів на 1 мільярд гривень. За це пообіцяв «винагороду» у розмірі 3-5% від вартості кожного підряду. Для узгодження подальших домовленостей нардеп також залучив директора компанії”— йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після надходження 50 млн грн за підряд з відновлення зруйнованого мосту в одному з регіонів України народний обранець через довірену особу надав викривачу-топпосадовцю Державного агентства відновлення обіцяний відсоток у сумі 150 тис. дол. США. Передача неправомірної вигоди відбулась на паркінгу одного зі столичних супермаркетів, а гроші були у китайській шкатулці.

Додамо, у вівторок, 21 листопада, НАБУ та САП викрили та затримали народного депутата за спробу підкупу топпосадовця біткойнами. За даними журналістів йдеться про депутата від “Слуги народу” Андрія Одарченка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності