• Головна
  • Україна
  • Львівські митники зупинили ввезення контрабанди на понад пів мільйона гривень

Львівські митники зупинили ввезення контрабанди на понад пів мільйона гривень

Фото: Львівська митниця

Троє водіїв спробували провезти незадекларовані товари через пропускний пункт “Шегині”

Через пропускний пункт “Шегині” на польському кордоні троє водіїв намагалися незаконно ввезти товари на суму 550 тис. грн. Про це повідомила Львівська митниця у понеділок, 20 листопада.

За даними митної служби, 19 листопада 44-річний мешканець Тернополя спробував перетнути кордон з незадекларованим товаром. Чоловік вказав у декларації, що перевозить лише особисті речі. Однак під час огляду автівки тернополянина працівники митниці виявили 150 одиниць нового одягу на суму майже 160 тис. гривень.

Того ж дня мешканець одного з прикордонних міст Львівщини спробував виїхати до Польщі з контрабандою. Водій автомобіля Fiat зазначив у декларації, що перевозить лише особисті речі. Проте працівники митниці виявили в машині майже 230 нових сумок, орієнтовною вартістю 250 тис. гривень.

Раніше працівники митниці зупинили 39-річного жителя Прикарпаття для огляду його мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter. У мікроавтобусі виявили три процедурних набори для хірургії ока, загальною вартістю 140 тис. гривень. При цьому, водій обрав для проходження митного контролю смугу «зелений коридор», на знак того, що не переміщує товари, обов’язкові для декларування та оподаткування.

Проти порушників складено адміністративні протоколи за недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності